méja Editor
Fullscreen
méja generator

Kumaha Ngarobah Selapkeun SQL kana PHP Array Online?

1. Unggah atawa nempelkeun Selapkeun SQL Anjeun

Ngan témpél pernyataan anjeun ngalebetkeun pernyataanatanapi sered-teras-leupaskeun file SQL file kana textarea kana textarea of Sumber data, sareng éta bakal langsung ngalaksanakeun sihir tina konversi konversi.

2. Ngédit Selapkeun SQL Anjeun online, lamun diperlukeun

Anjeun tiasa ngedit data anjeun online kawas Excel through Editor, sarta parobahan bakal dirobah jadi PHP Array sacara real-time.

3. Nyalin dirobah PHP Array

Ngan nyalin dihasilkeun php kode Asép Sunandar Sunarya in Generator nu, teras lebetkeun file php anjeun nguji.

Catetan: data anjeun aman, anu Islam geus rengse tos rengse di panyungsi wéb anjeun sarta kami moal nyimpen sagala data Anjeun.

Naon SQL?

.sql

SQL nangtung pikeun basa query enter. Hal ieu dianggo pikeun neundeun, cegagess, ngatur sareng ng manipisi dina sistem manajemén datati fdming kalolobaanana (rdms).

Naon PHP?

.php

PHP (akronim recursive pikeun PHP Hypertext Preprocessor) mangrupakeun open source basa scripting umum-Tujuan lega-dipaké anu utamana cocog pikeun ngembangkeun web tur bisa study kana HTML.

Dupi anjeun nyarankeun alat online ieu babaturan anjeun?