Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори Вметнете SQL во Qlik Table он-лајн?

1. Испратите или залепете Вметнете SQL

Само залепете ја вашата вметната SQL изјава или повлечете ја вашата датотека со SQL во текстот од Извор на податоци, и веднаш ќе ја изврши магијата на конверзијата.

2. Уредување на вашиот Вметнете SQL онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Qlik Table во реално време.

3. Копирајте го конвертира Qlik Table

Конечно, The Table Generator SHOWS резултатот од конверзијата. Користете во вашата смисла Qlik, Qlik Automl, QlikView или друг софтвер Qlik.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е SQL?

.sql

SQL се залага за структуриран јазик за пребарување. Се користи за складирање, превземање, управување и манипулирање со податоци во системот за управување со релациони бази на податоци (RDMS).

Што е Qlik?

.qvo

.txt

Qlik е продавач на софтвер специјализиран за визуелизација на податоци, извршни табла и производи за деловна интелигенција за самопослужување. Заедно со Табела и Мајкрософт.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?