Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори Markdown Табела во Textile Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете Markdown Табела

Само ставете или повлечи-и-пушти вашиот markdown табелата во of Извор на податоци полето за текст, а таа веднаш ќе настапи на магијата на реализација. Ве молиме погледнете го Markdown Example.

2. Уредување на вашиот Markdown Табела онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Textile Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира Textile Табела

Само кликнете на copy to clipboard или download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот текстилен уредник за тестирање.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е Markdown?

.md

.markdown

Markdown е конверзија алатка за текст-во-HTML за веб писатели. Markdown ви овозможува да пишувате со користење на лесни-за-читање, лесна-за-читање пишуваат обичен текст формат, а потоа да го претворите во HTML.

Што е Textile?

.textile

.txt

Textile е лесен јазик за означување кој користи синтакса за форматирање на текст за да го претвори обичниот текст во структуриран HTML ознака. Textile се користи за пишување статии, форумски пораки, README документација, итн.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?