Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори Excel во Textile Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете Excel

Само ставете (копија на податоци од Microsoft Excel, Листови на Google, Mac броеви или веб-страница) или повлечи-и-пушти вашиот Excel of Извор на податоци во полето за текст, а таа веднаш ќе настапи на магијата на реализација.

2. Уредување на вашиот Excel онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Textile Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира Textile Табела

Само кликнете на copy to clipboard или download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот текстилен уредник за тестирање.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е Excel?

.xls

.xlsx

.xlsm

Мајкрософт Excel е апликација за електронска табела која им овозможува на корисниците за чување, организирање, пресметување и манипулираат со податоците со формули со помош на систем табела се прекинува со редови и колони.

Што е Textile?

.textile

.txt

Textile е лесен јазик за означување кој користи синтакса за форматирање на текст за да го претвори обичниот текст во структуриран HTML ознака. Textile се користи за пишување статии, форумски пораки, README документација, итн.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?