Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори JSON Array во Textile Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете JSON Array

Пред да го користите конверторот JSON, проверете дали вашиот JSON е во форма на низа предмети. Кликнете JSON Пример in Извор на податоци panel за да ја видите демо. Се разбира, покрај вметнувањето, исто така можете да кликнете Upload JSON или Drag-and-drop вашиот JSON датотека.

2. Уредување на вашиот JSON Array онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Textile Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира Textile Табела

Само кликнете на copy to clipboard или download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот текстилен уредник за тестирање.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е JSON?

.json

JSON се залага за нотација на JavaScript. JSON датотеката е формат базиран на текст за претставување на структурирани податоци врз основа на синтаксата на JavaScript објект.

Што е Textile?

.textile

.txt

Textile е лесен јазик за означување кој користи синтакса за форматирање на текст за да го претвори обичниот текст во структуриран HTML ознака. Textile се користи за пишување статии, форумски пораки, README документација, итн.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?