Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори Excel во Qlik Table он-лајн?

1. Испратите или залепете Excel

Само ставете (копија на податоци од Microsoft Excel, Листови на Google, Mac броеви или веб-страница) или повлечи-и-пушти вашиот Excel of Извор на податоци во полето за текст, а таа веднаш ќе настапи на магијата на реализација.

2. Уредување на вашиот Excel онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Qlik Table во реално време.

3. Копирајте го конвертира Qlik Table

Конечно, The Table Generator SHOWS резултатот од конверзијата. Користете во вашата смисла Qlik, Qlik Automl, QlikView или друг софтвер Qlik.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е Excel?

.xls

.xlsx

.xlsm

Мајкрософт Excel е апликација за електронска табела која им овозможува на корисниците за чување, организирање, пресметување и манипулираат со податоците со формули со помош на систем табела се прекинува со редови и колони.

Што е Qlik?

.qvo

.txt

Qlik е продавач на софтвер специјализиран за визуелизација на податоци, извршни табла и производи за деловна интелигенција за самопослужување. Заедно со Табела и Мајкрософт.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?