Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори HTML Табела во AsciiDoc Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете HTML Табела

Само залепете (копирајте го изворниот код на HTML од прелистувачот) или повлечете ја вашата датотека со HTML во текстот на Textarea of Извор на податоци, и веднаш ќе ја изврши магијата на конверзијата. Конверторот за табела со HTML автоматски ќе бара табели од HTML изворниот код што го давате.

2. Уредување на вашиот HTML Табела онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во AsciiDoc Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира AsciiDoc Табела

Само кликнете Копирај во Clipboard или Download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот asciidoc уредник.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е HTML?

.htm

HTML се залага за јазикот на марка за хипертекст. HTML е кодот кој се користи за структуирање на веб-страница и неговата содржина, ставови, листа, слики и табели итн.

Што е AsciiDoc?

.asciidoc

.txt

AsciiDoc е формат на документ текст кој може да се користи за пишување и конвертирање на тоа во многу други формати како HTML, PDF, на man-страници, EPUB, и други.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?