Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори MediaWiki Табела во AsciiDoc Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете MediaWiki Табела

Само ставете или повлечи-и-пушти вашиот MediaWiki of Извор на податоци код во полето за текст, а таа веднаш ќе настапи на магијата на реализација. Ве молиме погледнете го MediaWiki Example.

2. Уредување на вашиот MediaWiki Табела онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во AsciiDoc Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира AsciiDoc Табела

Само кликнете Копирај во Clipboard или Download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот asciidoc уредник.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е MediaWiki?

.mediawiki

.wiki

.txt

MediaWiki е слободен софтвер апликации со отворен код се користи за создавање на онлајн вики енциклопедија-како веб-сајтови која им овозможува на заедничко уредување од страна на нивните корисници.

Што е AsciiDoc?

.asciidoc

.txt

AsciiDoc е формат на документ текст кој може да се користи за пишување и конвертирање на тоа во многу други формати како HTML, PDF, на man-страници, EPUB, и други.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?