Табела Уредувач
Fullscreen
Табела Генератор

Како да се Претвори Вметнете SQL во Textile Табела он-лајн?

1. Испратите или залепете Вметнете SQL

Само залепете ја вашата вметната SQL изјава или повлечете ја вашата датотека со SQL во текстот од Извор на податоци, и веднаш ќе ја изврши магијата на конверзијата.

2. Уредување на вашиот Вметнете SQL онлајн, ако е потребно

Можете да ги менувате вашите податоци на интернет како Excel through Табела уредник, а промените ќе бидат претворени во Textile Табела во реално време.

3. Копирајте го конвертира Textile Табела

Само кликнете на copy to clipboard или download in Табеларен генератор, а потоа ставете го на вашиот текстилен уредник за тестирање.

Забелешка: Вашите податоци е безбедна, во верата е направено целосно во вашиот веб прелистувач и ние нема да се сместат сите на вашите податоци.

Што е SQL?

.sql

SQL се залага за структуриран јазик за пребарување. Се користи за складирање, превземање, управување и манипулирање со податоци во системот за управување со релациони бази на податоци (RDMS).

Што е Textile?

.textile

.txt

Textile е лесен јазик за означување кој користи синтакса за форматирање на текст за да го претвори обичниот текст во структуриран HTML ознака. Textile се користи за пишување статии, форумски пораки, README документација, итн.

Дали ви препорачуваме овој онлајн алатка на вашите пријатели?