méja Editor
méja generator
Kumaha Ngawangun sarta ngahasilkeun JSONLines Online?
1. Jieun JSONLines maké Table Editor

Anjeun tiasa ngedit data anjeun online kawas Excel through Editor, sarta parobahan bakal dirobah jadi JSONLines sacara real-time.

2. Nyalin kana dihasilkeun JSONLines

Data JSONLines parantos dibangkitkeun dina kotak Generator. Karpérén gunana ieu mangrupikeun data ngumpulkeun dimana unggal garis mangrupikeun barang, salian ieu tiasa optan aliran garis dina pormat susak.

Catetan: data anjeun aman, anu Islam geus rengse tos rengse di panyungsi wéb anjeun sarta kami moal nyimpen sagala data Anjeun.

Naon JSONLines?

JSON Lines mangrupikeun format anu pikaresepeun pikeun nyimpen data terstruktur anu tiasa diolah hiji catetan dina hiji waktos. Gawéna sareng alat ngolah alfirasi jaringan unix sareng pipa cangkang. Éta format anu saé pikeun file log. Éta ogé format fleksibel pikeun ngalirkeun pesen antara prosés kerja.

Dupi anjeun nyarankeun alat online ieu babaturan anjeun?