Burim i të dhënave
Redaktor tavoline
Gjenerator tavoline
Si të Convert MediaWiki Table to JSONLines online?
1. Ngarkoni ose ngjisni MediaWiki Tabela tuaj

Vetëm paste ose drag-and-drop kodin MediaWiki tuaj në of Burim i të dhënave textarea, dhe ajo menjëherë do të kryejë magjinë e konvertimit. Ju lutem referojuni MediaWiki Example.

2. Ndryshoni MediaWiki Tabela tuaj në internet, nëse është e nevojshme

Ju mund të redaktoni të dhënat tuaja online si Excel përmes Redaktor tavoline, dhe ndryshimet do të konvertohen në JSONLines në kohë reale.

3. Kopjoni konvertuar JSONLines

Të dhënat JSONLines janë gjeneruar në kutinë e Gjenerator tavoline. Ky konvertues i dobishëm defaults për të nxjerrë të dhëna ku çdo rresht është një objekt, përveç kësaj, mund të gjenerojë opsionalisht linjat në një format të grupit.

Shënim: Të dhënat tuaja janë të sigurta, të konvertuarit janë bërë plotësisht në shfletuesin tuaj të internetit dhe ne nuk do të ruajmë asnjë nga të dhënat tuaja.

Çfarë është MediaWiki?

MediaWiki është një burim i hapur i lirë software aplikimit përdorur për të krijuar në internet t e tjerë në enciklopedi, si faqet e internetit që lejon redaktimi bashkëpunuese nga përdoruesit e tyre.

Çfarë është JSONLines?

JSON Lines është një format i përshtatshëm për ruajtjen e të dhënave të strukturuara që mund të përpunohen një rekord në një kohë. Punon mirë me mjetet e përpunimit të tekstit unix dhe tubacionet shell. Është një format i madh për skedarët e regjistrit. Është gjithashtu një format fleksibël për kalimin e mesazheve midis proceseve bashkëpunuese.

CSV në MediaWiki
Convert CSV në MediaWiki Tabela
Excel në MediaWiki
Convert Excel në MediaWiki Tabela
HTML në MediaWiki
Convert HTML Tabela në MediaWiki Tabela
JSON në MediaWiki
Convert JSON Array në MediaWiki Tabela
LaTeX në MediaWiki
Convert LaTeX Tabela në MediaWiki Tabela
Markdown në MediaWiki
Convert Markdown Tabela në MediaWiki Tabela
MediaWiki në ActionScript
Convert MediaWiki Tabela në ActionScript Array
MediaWiki në ASCII
Convert MediaWiki Tabela në ASCII Tabela
MediaWiki në AsciiDoc
Convert MediaWiki Tabela në AsciiDoc Tabela
MediaWiki në ASP
Convert MediaWiki Tabela në ASP Array
MediaWiki në BBCode
Convert MediaWiki Tabela në BBCode Tabela
MediaWiki në CSV
Convert MediaWiki Tabela në CSV
MediaWiki në Excel
Convert MediaWiki Tabela në Excel
MediaWiki në Jira
Convert MediaWiki Tabela në Jira Tabela
MediaWiki në HTML
Convert MediaWiki Tabela në HTML Tabela
MediaWiki në JPEG
Convert MediaWiki Tabela në JPEG Tabela
MediaWiki në JSON
Convert MediaWiki Tabela në JSON Array
MediaWiki në LaTeX
Convert MediaWiki Tabela në LaTeX Tabela
MediaWiki në Markdown
Convert MediaWiki Tabela në Markdown Tabela
MediaWiki në MediaWiki
Convert MediaWiki Tabela në MediaWiki Tabela
MediaWiki në PDF
Convert MediaWiki Tabela në PDF Tabela
MediaWiki në PHP
Convert MediaWiki Tabela në PHP Array
MediaWiki në Ruby
Convert MediaWiki Tabela në Ruby Array
MediaWiki në reStructuredText
Convert MediaWiki Tabela në reStructuredText Tabela
MediaWiki në SQL
Convert MediaWiki Tabela në Fut SQL
MediaWiki në Template
Convert MediaWiki Tabela në Tabela e modelit
MediaWiki në Textile
Convert MediaWiki Tabela në Textile Tabela
MediaWiki në YAML
Convert MediaWiki Tabela në YAML Sequence
MediaWiki në XML
Convert MediaWiki Tabela në XML
SQL në MediaWiki
Convert Fut SQL në MediaWiki Tabela
A do ta rekomandonit këtë mjet online për miqtë tuaj?