Burim i të dhënave
Redaktor tavoline
Gjenerator tavoline
Si të Convert Markdown Table to JSONLines online?
1. Ngarkoni ose ngjisni Markdown Tabela tuaj

Vetëm ngjiteni ose drag-and-drop tabelën e markdown tuaj në tekstin e Burim i të dhënave, dhe menjëherë do të kryejë magjinë e konvertimit. Ju lutemi referojuni `Markdown Shembull '.

2. Ndryshoni Markdown Tabela tuaj në internet, nëse është e nevojshme

Ju mund të redaktoni të dhënat tuaja online si Excel përmes Redaktor tavoline, dhe ndryshimet do të konvertohen në JSONLines në kohë reale.

3. Kopjoni konvertuar JSONLines

Të dhënat JSONLines janë gjeneruar në kutinë e Gjenerator tavoline. Ky konvertues i dobishëm defaults për të nxjerrë të dhëna ku çdo rresht është një objekt, përveç kësaj, mund të gjenerojë opsionalisht linjat në një format të grupit.

Shënim: Të dhënat tuaja janë të sigurta, të konvertuarit janë bërë plotësisht në shfletuesin tuaj të internetit dhe ne nuk do të ruajmë asnjë nga të dhënat tuaja.

Çfarë është Markdown?

Markdown është një mjet i konvertimit tekst-to-HTML për shkrimtarët e internetit. Markdown ju lejon të shkruani duke përdorur një format teksti të lehtë për t'u lexuar, lehtë për të shkruar, atëherë konvertojeni atë në HTML.

Çfarë është JSONLines?

JSON Lines është një format i përshtatshëm për ruajtjen e të dhënave të strukturuara që mund të përpunohen një rekord në një kohë. Punon mirë me mjetet e përpunimit të tekstit unix dhe tubacionet shell. Është një format i madh për skedarët e regjistrit. Është gjithashtu një format fleksibël për kalimin e mesazheve midis proceseve bashkëpunuese.

CSV në Markdown
Convert CSV në Markdown Tabela
Excel në Markdown
Convert Excel në Markdown Tabela
HTML në Markdown
Convert HTML Tabela në Markdown Tabela
JSON në Markdown
Convert JSON Array në Markdown Tabela
LaTeX në Markdown
Convert LaTeX Tabela në Markdown Tabela
Markdown në AsciiDoc
Convert Markdown Tabela në AsciiDoc Tabela
Markdown në ASCII
Convert Markdown Tabela në ASCII Tabela
Markdown në ActionScript
Convert Markdown Tabela në ActionScript Array
Markdown në BBCode
Convert Markdown Tabela në BBCode Tabela
Markdown në ASP
Convert Markdown Tabela në ASP Array
Markdown në CSV
Convert Markdown Tabela në CSV
Markdown në Jira
Convert Markdown Tabela në Jira Tabela
Markdown në JPEG
Convert Markdown Tabela në JPEG Tabela
Markdown në HTML
Convert Markdown Tabela në HTML Tabela
Markdown në Excel
Convert Markdown Tabela në Excel
Markdown në Markdown
Convert Markdown Tabela në Markdown Tabela
Markdown në JSON
Convert Markdown Tabela në JSON Array
Markdown në LaTeX
Convert Markdown Tabela në LaTeX Tabela
Markdown në PDF
Convert Markdown Tabela në PDF Tabela
Markdown në PHP
Convert Markdown Tabela në PHP Array
Markdown në Ruby
Convert Markdown Tabela në Ruby Array
Markdown në MediaWiki
Convert Markdown Tabela në MediaWiki Tabela
Markdown në reStructuredText
Convert Markdown Tabela në reStructuredText Tabela
Markdown në Textile
Convert Markdown Tabela në Textile Tabela
Markdown në XML
Convert Markdown Tabela në XML
Markdown në SQL
Convert Markdown Tabela në Fut SQL
Markdown në Template
Convert Markdown Tabela në Tabela e modelit
Markdown në YAML
Convert Markdown Tabela në YAML Sequence
MediaWiki në Markdown
Convert MediaWiki Tabela në Markdown Tabela
SQL në Markdown
Convert Fut SQL në Markdown Tabela
A do ta rekomandonit këtë mjet online për miqtë tuaj?