Sumber Data
Penyunting Tabel
Generator Tabel
Kepiye cara Convert MediaWiki Table to JSONLines online?
1. Upload utawa tempel MediaWiki Table sampeyan

Cukup paste utawa seret-lan-gulung kode MediaWiki menyang of Sumber Data textarea, lan bakal langsung nindakake sihir konversi. Mangga deleng: MediaWiki Example`.

2. Owahi MediaWiki Table online, yen perlu

Sampeyan bisa nyunting data kanthi online kaya Excel liwat Penyunting Tabel, lan pangowahan bakal diowahi dadi JSONLines ing wektu nyata.

3. Nyalin JSONLines sing diowahi

Data JSONLines wis digawe ing kothak of Generator Tabel. Konverter sing gampang dienggo kanggo ngganggu data ing endi saben baris minangka obyek, saliyane iki bisa ngasilake garis ing format sing aray.

CATETAN: Data sampeyan wis aman, sing diowahi rampung ing browser web sampeyan lan kita ora bakal nyimpen data sampeyan.

Apa MediaWiki?

MediaWiki iku aplikasi software open source free digunakake kanggo nggawe online wiki ènsiklopédhi-kaya situs sing ngidini editing bareng dening kedhaftar.

Apa JSONLines?

JSON Lines minangka format sing trep kanggo nyimpen data terstruktur sing bisa diproses siji rekaman sekaligus. Kerjane kanthi alat pangolahan teks gaya unix lan pipa cangkang. Iku format sing apik kanggo file log. Iki uga format fleksibel kanggo pesen liwat proses kerjo bareng.

CSV kanggo MediaWiki
Convert CSV dadi MediaWiki Table
Excel kanggo MediaWiki
Convert Excel dadi MediaWiki Table
HTML kanggo MediaWiki
Convert HTML Table dadi MediaWiki Table
JSON kanggo MediaWiki
Convert JSON Array dadi MediaWiki Table
LaTeX kanggo MediaWiki
Convert LaTeX Table dadi MediaWiki Table
Markdown kanggo MediaWiki
Convert Markdown Tabel dadi MediaWiki Table
MediaWiki kanggo ActionScript
Convert MediaWiki Table dadi ActionScript Array
MediaWiki kanggo ASP
Convert MediaWiki Table dadi ASP Array
MediaWiki kanggo ASCII
Convert MediaWiki Table dadi ASCII Table
MediaWiki kanggo BBCode
Convert MediaWiki Table dadi BBCode Table
MediaWiki kanggo AsciiDoc
Convert MediaWiki Table dadi AsciiDoc Table
MediaWiki kanggo HTML
Convert MediaWiki Table dadi HTML Table
MediaWiki kanggo Excel
Convert MediaWiki Table dadi Excel
MediaWiki kanggo CSV
Convert MediaWiki Table dadi CSV
MediaWiki kanggo JPEG
Convert MediaWiki Table dadi JPEG Table
MediaWiki kanggo JSON
Convert MediaWiki Table dadi JSON Array
MediaWiki kanggo Markdown
Convert MediaWiki Table dadi Markdown Tabel
MediaWiki kanggo Jira
Convert MediaWiki Table dadi Jira Table
MediaWiki kanggo LaTeX
Convert MediaWiki Table dadi LaTeX Table
MediaWiki kanggo PDF
Convert MediaWiki Table dadi PDF Table
MediaWiki kanggo MediaWiki
Convert MediaWiki Table dadi MediaWiki Table
MediaWiki kanggo reStructuredText
Convert MediaWiki Table dadi reStructuredText Table
MediaWiki kanggo PHP
Convert MediaWiki Table dadi PHP Array
MediaWiki kanggo Ruby
Convert MediaWiki Table dadi Ruby Array
MediaWiki kanggo Template
Convert MediaWiki Table dadi Tabel Cithakan
MediaWiki kanggo SQL
Convert MediaWiki Table dadi Pasang SQL
MediaWiki kanggo Textile
Convert MediaWiki Table dadi Textile Tabel
MediaWiki kanggo YAML
Convert MediaWiki Table dadi YAML urutan
MediaWiki kanggo XML
Convert MediaWiki Table dadi XML
SQL kanggo MediaWiki
Convert Pasang SQL dadi MediaWiki Table
Apa sampeyan bakal menehi saran alat online iki kanggo kanca-kanca?