méja Editor
méja generator
Kumaha Ngarobah Excel kana JSONLines Online?
1. Unggah atawa nempelkeun Excel Anjeun

Ngan témpél (nyalin tabel ti Microsoft Excel, sepré Google, nomer Mac atanapi halaman wéb) atanapi neraskeun worfer_6_4, sareng giliran sareng tekstikel anjeun.

2. Ngédit Excel Anjeun online, lamun diperlukeun

Anjeun tiasa ngedit data anjeun online kawas Excel through Editor, sarta parobahan bakal dirobah jadi JSONLines sacara real-time.

3. Nyalin dirobah JSONLines

Data JSONLines parantos dibangkitkeun dina kotak Generator. Karpérén gunana ieu mangrupikeun data ngumpulkeun dimana unggal garis mangrupikeun barang, salian ieu tiasa optan aliran garis dina pormat susak.

Catetan: data anjeun aman, anu Islam geus rengse tos rengse di panyungsi wéb anjeun sarta kami moal nyimpen sagala data Anjeun.

Naon Excel?

Microsoft Excel mangrupikeun aplikasi rahudi éléktronik anu ngamungkinkeun para pangguna pikeun nyimpen, ngatur sareng ngabuburir data nganggo barisan sareng kolase.

Naon JSONLines?

JSON Lines mangrupikeun format anu pikaresepeun pikeun nyimpen data terstruktur anu tiasa diolah hiji catetan dina hiji waktos. Gawéna sareng alat ngolah alfirasi jaringan unix sareng pipa cangkang. Éta format anu saé pikeun file log. Éta ogé format fleksibel pikeun ngalirkeun pesen antara prosés kerja.

Dupi anjeun nyarankeun alat online ieu babaturan anjeun?