Penyunting Tabel
Generator Tabel
Kepiye mbangun lan ngasilake JSONLines online?
1. Nggawe JSONLines Nggunakake Editor Tabel

Sampeyan bisa nyunting data kanthi online kaya Excel liwat Penyunting Tabel, lan pangowahan bakal diowahi dadi JSONLines ing wektu nyata.

2. Nyalin JSONLines sing digawe

Data JSONLines wis digawe ing kothak of Generator Tabel. Konverter sing gampang dienggo kanggo ngganggu data ing endi saben baris minangka obyek, saliyane iki bisa ngasilake garis ing format sing aray.

CATETAN: Data sampeyan wis aman, sing diowahi rampung ing browser web sampeyan lan kita ora bakal nyimpen data sampeyan.

Apa JSONLines?

JSON Lines minangka format sing trep kanggo nyimpen data terstruktur sing bisa diproses siji rekaman sekaligus. Kerjane kanthi alat pangolahan teks gaya unix lan pipa cangkang. Iku format sing apik kanggo file log. Iki uga format fleksibel kanggo pesen liwat proses kerjo bareng.

Apa sampeyan bakal menehi saran alat online iki kanggo kanca-kanca?