Burim i të dhënave
Redaktor tavoline
Gjenerator tavoline
Si të Convert HTML Table to JSONLines online?
1. Ngarkoni ose ngjisni HTML Tabela tuaj

Vetëm paste (kopje kodin burim html nga një shfletues) ose drag-and-drop fotografi HTML tuaj në of Burim i të dhënave textarea, dhe ajo menjëherë do të kryejë magjinë e konvertimit. HTML Tabela converter automatikisht do të kërkoni për tavolina nga kodi burim html ju ofrojnë.

2. Ndryshoni HTML Tabela tuaj në internet, nëse është e nevojshme

Ju mund të redaktoni të dhënat tuaja online si Excel përmes Redaktor tavoline, dhe ndryshimet do të konvertohen në JSONLines në kohë reale.

3. Kopjoni konvertuar JSONLines

Të dhënat JSONLines janë gjeneruar në kutinë e Gjenerator tavoline. Ky konvertues i dobishëm defaults për të nxjerrë të dhëna ku çdo rresht është një objekt, përveç kësaj, mund të gjenerojë opsionalisht linjat në një format të grupit.

Shënim: Të dhënat tuaja janë të sigurta, të konvertuarit janë bërë plotësisht në shfletuesin tuaj të internetit dhe ne nuk do të ruajmë asnjë nga të dhënat tuaja.

Çfarë është HTML?

HTML qëndron për Hypertext Markup Language. HTML është kodi që përdoret për të strukturuar një faqe interneti dhe të tij përmbajtjen, paragrafë, listë, imazhe dhe tavolina etj

Çfarë është JSONLines?

JSON Lines është një format i përshtatshëm për ruajtjen e të dhënave të strukturuara që mund të përpunohen një rekord në një kohë. Punon mirë me mjetet e përpunimit të tekstit unix dhe tubacionet shell. Është një format i madh për skedarët e regjistrit. Është gjithashtu një format fleksibël për kalimin e mesazheve midis proceseve bashkëpunuese.

A do ta rekomandonit këtë mjet online për miqtë tuaj?